Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !

2245
Sdílejte

Rozřízneme ho na 8 přibližně stejných dílů.

Přikryjeme je, aby nám během přípravy neoschli.

Potom za řadou každý kousek vyjmeme, vyválíme, naplníme šunkou, sýrem a přeložíme.

Recept pokračuje na další straně

Druhou nádivku si můžeme připravit ze sýra a rajčat, které promícháme s oreganem.

Takto naplněné těsto ukládáme vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

Ty s rajčatovou náplní můžeme i zvenku jemně posypat oreganem.

Přikryjeme na plechu potravinářskou fólií a necháme podkynout ještě 1 hodinu.

Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 ° C (v horkovzdušné při teplotě 175 ° C) asi 20 – 25 minut.

Hotovo.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články