Neotevřené plechovky salca vložíme do hrnce s vodou tak, aby byly zcela ponořeny.
Vaříme 2 hodiny. Po dvou hodinách ho vylijeme z plechovky a necháme vychladnout.
Uvaříme pudink podle návodu a také necháme vychladnout.
Obsah plechovek dáme do mixéru, přidáme pudink a šleháme, přičemž postupně přiléváme whisky (rum) a ochutnáváme. Necháme na tvém a chladném místě ve skleněné láhvi, podáváme vychladlé s kostkou ladu.
Kam dál?
- Zebra roláda s jemným krémem – dezert, který budete připravovat každý víkend!
- Kuřecí masíčko s rýží tak trochu jinak: Vše se vaří v jedné pánvi a výsledek je fantastický !
- Tak chutné brambory jste ještě nejedli: Balada na talíři a žádná práce – z jednoho plechu se nají celá rodina !
- 6 TOP salátů z dob socialismu, na které jsme chodili každý den: Je to 30 let, ale na tu chuť se nezapomíná!