Neotevřené plechovky salca vložíme do hrnce s vodou tak, aby byly zcela ponořeny.
Vaříme 2 hodiny. Po dvou hodinách ho vylijeme z plechovky a necháme vychladnout.
Uvaříme pudink podle návodu a také necháme vychladnout.
Obsah plechovek dáme do mixéru, přidáme pudink a šleháme, přičemž postupně přiléváme whisky (rum) a ochutnáváme. Necháme na tvém a chladném místě ve skleněné láhvi, podáváme vychladlé s kostkou ladu.
Kam dál?
- Upečte si tyto domácí housky ze základních surovin: Jsou fantastické a rodina už chce pouze ty !
- Jednoduchý banánový koláč z hrnečku „Krtkův plech“: Zde je recept!
- Pudinkové kroužky s tvarohovým krémem. Všichni se budou olizovat až za ušima !
- Vánoční křupavé ořechové šišky plněné čokoládovým krémem !