Sušenky rozdrťte a přidejte máslo a kakaový prášek, poté vymíchejte smetanu do hmoty.
Vložíme do zapékací formy, dobře přitlačíme, aby se dalo později krájet.
Mascarpone smícháme s jogurtem a přidáme cukr a vanilku. Sušenky i čokoládu nalámeme na malé kousky a vmícháme do krému, dáme na sušenkový základ a dáme do lednice.
Mezitím si rozpustíme hořkou čokoládu, vmícháme máslo a nalijeme na krém, poté dáme zpět do lednice alespoň na půl hodiny.
Podáváme za studena.
Kam dál?
- Krém SNĚHURKA do jakýchkoliv dezertů: Ideální na zdobení, plnění i na sladké sklenice – žádná vejce, příprava na 5 minut !
- PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !
- Sýrové rohlíky z listového těsta – vynikající slavnostní pochoutka !
- Avokádo rozmixovala s vejci a namazala to na chleba. Za 10 minut servírovala luxusní pohoštění, jaké rodina ještě neochutnala.