Delikátní domácí šunka: Připravíte si ji velmi jednoduše z kuřecích prsou a je lepší, než jakákoli šunka z obchodu !

13432
Sdílejte

Potom posekáme najemno.

Obě masné masy přendáme do jenské mísy.

Recept pokračuje na další straně

Osolíme a postupně zalijeme ledovou vodou (ve vodě necháme rozpustit pár kostek ledu).

Dobře promícháme, uhladíme, přikryjeme potravinářskou fólií.

Odložíme na 2 – 3 hodiny do chladničky.

Po uplynutí této doby maso vyjmeme z chladničky.

Přidáme mletý pepř, mletý koriandr, sušený česnek a dobře promícháme.

Potom hmotu rozdělíme na dvě části, rozložíme a vyformujeme do válce na potravinářskou fólii.

Zabalíme jako bonbón a poté převážeme.

Takto připravené vložíme do hrnce s horkou vodou a vaříme – ale pozor, voda by neměla vařit!

Vaříme 1 hodinu při teplotě 80 °C.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články