MRKEV je mnohem chutnější než hranolky: Stačí ji POUZE dát na pekáč a posypat česnekovou směsí – nejchutnější příloha na světě !

4307
Sdílejte

Česnek přendáme do misky a přidáme parmazán a strouhanku a vše dobře promícháme.

Odložíme stranou až do použití.

Po 20 minutách vyjmeme mrkev z trouby a posypeme připravenou drobenkou, promícháme a dáme péct do trouby na dalších 10 minut.

 

Znovu promícháme a vrátíme do trouby na dalších 10 minut.

Upečenou mrkev přendáme na talíř a posypeme nasekanou petrželkou.

Ihned podáváme.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články