Nejchutnější vánoční nápad ze SALKA: Nepečený pamlsek na sváteční stůl – hotový je raz dva, jen z pár ingrediencí!

1919
Sdílejte

Postup:

Do větší misky s kondenzovaným mlékem prosejeme kakao.

Směs promícháme.

Do mikrotenového sáčku vložíme sušenky.

Najemno je podrtíme.

Potom je v mixéru rozdrtíme na jemný prášek.

Sušenkový prášek nasypeme do směsi z kondenzovaného mléka.

Přidáme i sušené rozinky.

Všechno to dobře zamícháme.

Za stálého míchání u středního ohně přivedeme směs k varu.

Potom vaříme 10 minut na mírném ohni, dokud nezhoustne.

Čokoládovou hmotu přendáme do formy vystlané potravinářskou fólií.

Překryjeme tak, aby byla hmota zakryta a chladla.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články