RUSKÉ KLOBOUKY: Nejchutnější vánoční cukroví, jaké znám – u nás mají takový úspěch, že se peču po celý rok!

14852
Sdílejte

Těsto navrstvíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů cca 20 minut.

Mléko, mouku, Kr. a vanilkový cukr dáme vařit na mírný oheň – uvaříme hustý pudink, který odstavíme a necháme vychladnout.

Máslo vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny.

Postupně po lžících přidáváme vychladlý pudink.

Vyšleháme hladký krém.


Recept pokračuje na další straně

Z těsta pomocí formičky vykrojíme kolečka, která slepíme krémem.

Boky také potřeme krémem a obalíme je v kokosu.

Nakonec už jen čokoládová poleva:

Vrch zalijeme čokoládou, do které jsme přidali máslo a olej.

Necháme ztuhnout.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články