Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1428
Sdílejte

Potřebujeme:
500 g kapra

2 vejce

hladkou mouku

strouhanku

sůl

Postup:
Kapra nakrájíme na filety.

Případně připravíme hotové kousky ryby, které obalíme v soli a uložíme na 30 minut do chladničky.

Po uplynutí této doby rybu vyjmeme.

Necháme na kuchyňské lince ještě cca 30 minut.

Jedná se o důležité pravidlo, aby se zahřála na pokojovou teplotu.

Na dva samostatné talíře nasypeme mouku a strouhanku.

Kam dál?

Když se vrátil z práce, čekalo ho úžasné osvěžení. Připravila mu takovou limonádu, která okamžitě zahnala únavu i hrozící úpal!

Ledová smršť z 3 přísad: Takovou dobrotu z obyčejného Salka a sušenek jste dávno nejedli !

Domácí nudle, které připravíte za 15 minut. Neskutečně lahodná vložka do všech polévek, díky které je vaše děti začnou milovat!

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Vsadila na osvědčenou klasiku a vyhrála. Za 10 minut připravila luxusní pomazánku z domácích vajec a stala se královnou hostitelek!

Další články