Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1419
Sdílejte

Potřebujeme:
500 g kapra

2 vejce

hladkou mouku

strouhanku

sůl

Postup:
Kapra nakrájíme na filety.

Případně připravíme hotové kousky ryby, které obalíme v soli a uložíme na 30 minut do chladničky.

Po uplynutí této doby rybu vyjmeme.

Necháme na kuchyňské lince ještě cca 30 minut.

Jedná se o důležité pravidlo, aby se zahřála na pokojovou teplotu.

Na dva samostatné talíře nasypeme mouku a strouhanku.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články