Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1418
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

V misce rozšleháme vajíčko.

Kousky ryby namáčíme nejprve v mouce.

Potom klasicky ve vejci a nakonec ve strouhance.

Obalenou rybu uložíme na plech vystlaný pečícím papírem.

Vložíme do vyhřáté trouby na 160 °C, případně 180 °C.

Pečeme asi 20-30 minut na střední příčce.

Dozlatova upečeného kapra můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články