Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

3889
Sdílejte

Maso důkladně omyjte a osušte

Maso dáme do mísy, přidáme všechny suroviny kromě cibule a petrželky, důkladně promícháme

Recept pokračuje na další straně

Nakrájejte cibuli a nasekejte petržel

Na dno zavařovací sklenice dejte 3-4 plátky cibule a lžičku petrželky

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články