Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

3889
Sdílejte

Vložte maso pevně do nádoby

Navrch dejte také plátek cibule a trochu petrželky

Sklenice uzavřete, vložte do většího hrnce a přikryté vařte na středním plameni asi 5 hodin

Sklenice by měly být uzavřeny a po vychladnutí by se měl vytvořit rosol z masového tuku

Skladujte na chladném a tmavém místě po dobu maximálně 12 měsíců

zdroj : o2.pl

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články