Každý opěvuje tyto hrnečkové bagety: Jen zamíchat a poté dát na plech, není s nimi žádná extra práce !

6959
Sdílejte

Necháme na teplém místě kynout.

Těsto necháme kynout, dokud nezdvojnásobí objem – zhruba hodinu.

Potom vytvoříme na pomoučněném plechu dvě bagety.

Opět přikryjeme a necháme kynout další půlhodinu.

Mezitím si předehřejeme troubu na 220°C.

Recept pokračuje na další straně

Bagety odkryjeme a na každé uděláme šikmé zářezy zhruba do poloviny.

Otevřeme rozpálenou troubu a na dno dáme nádobu, do které vlijeme asi čtvrt hrníčku vody.

Do trouby dáme plech s bagetami a rychle zavřeme, aby pára neunikla.

Pečeme asi 20 minut dokud nezezlátnou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články