Sýrové rohlíky z listového těsta – vynikající slavnostní pochoutka !

10856
Sdílejte

PŘÍPRAVA:
Nejprve uděláme sýrový krém, aby se mohl včas ochladit. Studenou smetanu vložíme do hrnce a přidáme žloutky a mícháme ručním šlehačem do hladka.

Strouhané oba druhy sýrů, odložte asi 50 g eidamu na ozdobu. Zbytek sýra vmíchejte do smetanové směsi a pomalu zahřívejte, dokud nezahušťuje, ale nesmí se vařit.

Recept pokračuje na další straně

Když krém vychladne, přidejte měkké máslo a šlehejte, dokud nebude pěnit. Chcete-li ochutnat, osolte, okořeňte a přidejte muškátový oříšek.

Vložte krém do sáčku na pečivo s ozdobným hrotem a vložte do chladničky, dokud krém úplně nevychladne, pak naplňte připravené role listového těsta.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články