Excelentní trubičky s vanilkovým krémem. Recept od Francouzkých cukrářů

4186
Sdílejte

9. Šlehačem postupně zamícháváme vejce. Nakonec zapracujeme i prášek do pečiva.

Recept pokračuje na další straně

10. Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vystlaný pečícím papírem stříkáme linky (asi 2 cm silné a 10 cm dlouhé). Mělo by jich vyjít zhruba 12.

11. Pečeme asi 25 minut dozlatova. Troubu během pečení neotevíráme.

12. Ještě horké éclaris překrojíme na poloviny a necháme vychladnout na mřížce.

13. Vanilkový krém naneseme v silné vrstvě na každou spodní část a uzavřeme svrchní částí. Dáme ztuhnout do chladničky alespoň na hodinu.

14. Cukrovou polevu si připravíme z teplého mléka a cukru. Spolu je vyšleháme do polotuhé směsi, kterou nakonec poléváme ztuhlé éclairs.

zdroj: recepty.sk

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články