Excelentní trubičky s vanilkovým krémem. Recept od Francouzkých cukrářů

4200
Sdílejte

9. Šlehačem postupně zamícháváme vejce. Nakonec zapracujeme i prášek do pečiva.

Recept pokračuje na další straně

10. Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vystlaný pečícím papírem stříkáme linky (asi 2 cm silné a 10 cm dlouhé). Mělo by jich vyjít zhruba 12.

11. Pečeme asi 25 minut dozlatova. Troubu během pečení neotevíráme.

12. Ještě horké éclaris překrojíme na poloviny a necháme vychladnout na mřížce.

13. Vanilkový krém naneseme v silné vrstvě na každou spodní část a uzavřeme svrchní částí. Dáme ztuhnout do chladničky alespoň na hodinu.

14. Cukrovou polevu si připravíme z teplého mléka a cukru. Spolu je vyšleháme do polotuhé směsi, kterou nakonec poléváme ztuhlé éclairs.

zdroj: recepty.sk

Kam dál?

Když se vrátil z práce, čekalo ho úžasné osvěžení. Připravila mu takovou limonádu, která okamžitě zahnala únavu i hrozící úpal!

Ledová smršť z 3 přísad: Takovou dobrotu z obyčejného Salka a sušenek jste dávno nejedli !

Domácí nudle, které připravíte za 15 minut. Neskutečně lahodná vložka do všech polévek, díky které je vaše děti začnou milovat!

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Vsadila na osvědčenou klasiku a vyhrála. Za 10 minut připravila luxusní pomazánku z domácích vajec a stala se královnou hostitelek!

Další články