Nejlepší krém na dorty, zákusky i muffiny: Krásně drží tvar a je i velmi chutný !

4734
Sdílejte

čokoláda

kávový extrakt

vanilka, atp.

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Cukr si nasypeme do hrnce se silnějším dnem.

Zalijeme ho vodou a povaříme na mírném ohni , aniž bychom jej míchali, dokud nedosáhne teploty 120 °C.

Pokud nemáte teploměr, ponořte do něj vidličku.

Pokud z ní sirup pomalu stéká a vytváří tenkou linii, je připraven.

Než se vaří sirup, mixérem si vyšleháme žloutky dohladka.

Sirup si odstavíme z ohně, necháme stát asi půl minuty.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články