Nejlepší krém na dorty, zákusky i muffiny: Krásně drží tvar a je i velmi chutný !

4734
Sdílejte

Potom ho tenkým proudem za stálého šlehání mixérem zapracujeme do žloutků.

Po vmixování veškerého sirupu do žloutků je dále mícháme, dokud zcela nevychladnou.

Měla by vzniknout objemná, nadýchaná, bělavá a poměrně stabilní konzistence.

Postupně přidáváme máslo nakrájené na kostičky , přičemž každou zašleháme dohladka.

Recept pokračuje na další straně

Zpočátku bude krém trochu tekutý, ale postupně bude konzistence houstnout a bude stabilnější.

Krém je připraven k použití!

Pokud chcete, můžete ho před zapracováním másla ještě dochutit vanilkovým extraktem, kávovým extraktem, rozpuštěnou a vychladlou čokoládou atp.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články