Fantastický dezert z jogurtu a ovoce.Příprava vám zabere jen 10 minut a je to fantastická pochoutka

2010
Sdílejte

Na mírném plamen přivedeme k varu.

Přidáme jogurt a necháme na plameni asi 2 minuty při nízké teplotě – stále mícháme

Přidáme i zbylé ovoce.

Sundáme z plamene a pomocí naběračky dávkujeme do formy.

Recept pokračuje na další straně

V chladničce necháme chladit 3-4 hodiny.

Pokud nemáte po ruce prášek agar, můžete pracovat s klasickou želatinou. Tu připravte podle návodu (nechte nabobtnat ve studené vodě, ale nevařte, jen zahřívejte) a přidejte do směsi nakonec na zahuštění.
Potom stačí už jen vyklopit z formy a můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD :

zdroj : Nino’s Home

Kam dál?

Jablečný vichr s čokoládou a zakysanou smetanou: Úžasně šťavnatý koláč z hrnečku – Nejlepší dezert z jablek !

Nakládané zelí dle staročeského receptu z Moravy si musíte ihned uložit: Tenhle recept byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína !

Úžasná cuketová rolka, která je skvělá náhrada klasických jednohubek

Jablka v županu? Nuda! Vyzkoušejte toto ovoce usmažené v lahodném těstíčku. Křehké, voňavé a tak lahodné, že nezbude ani kousek. Připravte si je už za 10 minut!

Manžel připravil své ženě k narozeninám luxusní zákusek. Za pár minut. Takový dezert ještě neochutnala!

Další články