Jednoduchý recept na pastevecký koláč: Vynikající oběd, který máte rychle hotový !

1968
Sdílejte

Postup:

1. Na másle orestujte čerstvou mrkev (i petržel) nakrájenou na nudličky. Můžete ji také nastrouhat, ale je lepší když je ta struktura ve výsledném pokrmu vidět. Zkuste si přivonět. Takové vůně a chutě ze zmražené mrkve nikdy nedosáhnete. Nebuďte proto líní a pořiďte si čerstvou.

Recept pokračuje na další straně

2. Až se mrkev trošku zatáhne, přidejte cibuli, pepř a pár jehliček rozmarýnu. Tím se pepř provoní. Nakonec ještě nezapomeňte na česnek a pak už můžete orestovat mleté ​​maso, osolit a okořenit. Se solí to nepřehánějte, až se zredukují všechny suroviny, bude směs celkově plná chutí a aromatická.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články