Jednoduchý recept na pastevecký koláč: Vynikající oběd, který máte rychle hotový !

1980
Sdílejte

Postup:

1. Na másle orestujte čerstvou mrkev (i petržel) nakrájenou na nudličky. Můžete ji také nastrouhat, ale je lepší když je ta struktura ve výsledném pokrmu vidět. Zkuste si přivonět. Takové vůně a chutě ze zmražené mrkve nikdy nedosáhnete. Nebuďte proto líní a pořiďte si čerstvou.

Recept pokračuje na další straně

2. Až se mrkev trošku zatáhne, přidejte cibuli, pepř a pár jehliček rozmarýnu. Tím se pepř provoní. Nakonec ještě nezapomeňte na česnek a pak už můžete orestovat mleté ​​maso, osolit a okořenit. Se solí to nepřehánějte, až se zredukují všechny suroviny, bude směs celkově plná chutí a aromatická.

Kam dál?

Když se vrátil z práce, čekalo ho úžasné osvěžení. Připravila mu takovou limonádu, která okamžitě zahnala únavu i hrozící úpal!

Ledová smršť z 3 přísad: Takovou dobrotu z obyčejného Salka a sušenek jste dávno nejedli !

Domácí nudle, které připravíte za 15 minut. Neskutečně lahodná vložka do všech polévek, díky které je vaše děti začnou milovat!

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Vsadila na osvědčenou klasiku a vyhrála. Za 10 minut připravila luxusní pomazánku z domácích vajec a stala se královnou hostitelek!

Další články