Jednoduchý recept na pastevecký koláč: Vynikající oběd, který máte rychle hotový !

1980
Sdílejte

Postup:

1. Na másle orestujte čerstvou mrkev (i petržel) nakrájenou na nudličky. Můžete ji také nastrouhat, ale je lepší když je ta struktura ve výsledném pokrmu vidět. Zkuste si přivonět. Takové vůně a chutě ze zmražené mrkve nikdy nedosáhnete. Nebuďte proto líní a pořiďte si čerstvou.

Recept pokračuje na další straně

2. Až se mrkev trošku zatáhne, přidejte cibuli, pepř a pár jehliček rozmarýnu. Tím se pepř provoní. Nakonec ještě nezapomeňte na česnek a pak už můžete orestovat mleté ​​maso, osolit a okořenit. Se solí to nepřehánějte, až se zredukují všechny suroviny, bude směs celkově plná chutí a aromatická.

Kam dál?

Větrník jako dort: nejlahodnější dezert pod sluncem, lepší nemají ani v cukrárně !

Tak chutné brambory jste ještě nejedli: Balada na talíři a žádná práce – z jednoho plechu se nají celá rodina !

Mega chutná broskvová dort, která se nepeče: Takové recepty miluji – žádná práce a šťastná je celá rodina !

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Další články