Jednoduchý recept na pastevecký koláč: Vynikající oběd, který máte rychle hotový !

1968
Sdílejte

3. Jakmile maso zhnědne, přidejte trochu drcených rajčat nebo pyré, nechte vypéct a přilijte vývar s červeným vínem. Chvilku trvá, než se tekutina zredukuje tak, aby směs přestala být tekutá. Po vývaru a víně zůstane jen chuť. Tím máme první patro „dortu“ připraveno.

4. Než jsme připravovali masovou směs, nechali jsme vařit brambory na kaši. Tu uděláte s přidáváním mléka a másla. Se solením to nepřehánějte, kaše by měla tvořit protipól masu doslova naplněnému chutí.

5. Do kaše můžete přidat trochu nastrouhaného parmazánu, ten kaši při zapékání zpevní. Můžete použít zapékací misky pro jednotlivé porce, nebo velkou mísu, ze které budete jednotlivé porce vykrajovat. Zhruba do třetiny mísu naplňte masem, zbytek kaší. Takový by měl být zhruba poměr masa k příloze, aby byla chuť pokrmu vyvážená. Povrch pekáče posypte opět sýrem, aby dostal hnědavou kůrku.

6. Pečte zhruba 20 minut při 160 stupních Celsia.

PŘEJEME DOBROU CHUŤ!

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články