4. Na vrch přijde sníh, vyšlehaná z lehce prosolených vaječných bílků. Sníh zasypte plátky mandlí a zákusek dejte péct do trouby předehřáté na 180°C, hotový bude za 15-20 minut. Krémový dezert podávejte vychladlý o pokojové teplotě. Můžete jej přizdobit čerstvou šlehačkou a vanilkovým cukrem.
Dobrou chuť! 😄😊A pokud se Vám recept líbí, podělte se o něj i s ostatními :).
Kam dál?
- ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!
- Lahodný řecký těstovinový salát s kuřecím masem
- Pokud máte doma kávu, připravte si tento bleskový recept: Vše, co potřebujete, je několik ingrediencí a pochoutka je na světě !
- Jednoduché, vanilkové kostky: Vynikající !







