Máma mě naučila připravovat tyto křehké tvarohové rolky: Elegantní a velmi chutné!

47213
Sdílejte

Vidličkou důkladně utřeme.

Přendáme do cukrářského sáčku.

Těsto vyjmeme na podložku a rozdělíme na dvě části.

Těsto posypeme moukou.

Válečkem rozválíme na tloušťku cca 3 mm.

Kruhovou formičkou o průměru 9 cm vykrajujeme z těsta kruhy.

Na cestové kruhy naneseme pomocí trysky krém z kraje do středu (viz video).
Recept pokračuje na další straně

Těsto srolujeme a ve středu prstem jemně zatlačíme.

Role poklademe vedle sebe na plech vystlaný pečícím papírem.

Potřeme je směsí žloutku a mléka.

dav

Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme při teplotě 190 ° C dozlatova.

Po upečení posypeme role moučkovým cukrem a můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články