Fanta řezy: Tady je původní recept !

2644
Sdílejte

Postup:

1. Těsto: Nejprve připravte těsto oddělením vajec. Bílka vyšlehejte se špetkou soli do tuha. Žloutky s cukrem vyšlehejte elektrickým šlehačem do světlé barvy a poté přidejte olej. Potom smíchejte mouku s kakaem a práškem do pečiva a dobře vmíchejte do žloutků. Do této směsi jemně a po malých částech vmíchejte bílky, aby vznikla homogenní směs. Přeneste na máslem vymazaný plech vystlaný pečícím papírem a pečte 20 minut při 170 °C.
2. Tvarohový krém: Všechny přísady smíchejte, dokud nevznikne homogenní hmota. Pokud chcete, aby směs neobsahovala hrudky, rozmixujte ji tyčovým mixérem na jemnou zrnitou konzistenci.
3. Vrstva sody nebo džusu: Smíchejte pudinkový prášek s cukrem, poté přidejte zvolenou sodu a dobře promíchejte, dokud se nevytvoří hrudky. Dejte na sporák a za stálého míchání vařte, dokud nevznikne konzistence pudinku. Odložte na 20-30 minut do chladu.
4. Když je piškotový základ hotový, lžící na něj naneste tvarohový krém, uhlaďte jej a poté můžete přidat vychladlou vrstvu sody.
DOBROU CHUŤ!

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články