Vložte zpět do předehřáté trouby a pečte 15 – 20 minut.
3. Mezitím připravte krém. Želatinu namočte podle pokynů na obalu. Smetanu vyšlehejte do tuha a po částech do ní vmíchejte přírodní jogurt. Opatrně promíchejte a nakonec přidejte želatinu.
4. Část krému rozetřeme na těsto, navrstvíme jahody a zbytek krému rozetřeme na vrch. Druhý plát těsta upečte dozlatova a položte na něj. Nakonec posypeme moučkovým cukrem.
DOBROU CHUŤ!
Kam dál?
- Od té doby, co jsem viděla tento recept, nepoužívám salátovou mísu ! I takto můžete nabídnout sváteční saláty!
- Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v cukrárně kupovat nebudete…
- Sváteční vánočka podle receptu babičky. Fantastický přehledný recept, který zvítězil v kulinářské soutěži !
- Letní těstovinový salát s tuňákem a zelenými fazolkami







