1. Sušenky vložte do středně velké mísy, sirup připravte 10 minut vařením cukru a vody, nechte ho trochu vychladnout a nalijte ho na sušenky.
2. Připravte instantní krém podle pokynů na obálce. Nalijte ho na sušenky.
3. V jiné misce připravte želé podle návodu a po vychladnutí (ale ještě před zhoustnutím) ho nalijte na krém. Můžete přidat ovoce, jahody nebo třešně.
4. Na vrch dejte šlehačku, třešňový sirup nebo jahodový sirup, chcete-li, v závislosti na příchuti želé, které jste si vybrali. Dejte do chladničky pořádně vychladit.
Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Fantastické povidlové buchty „SAMOKYSKY“: To těsto je malý zázrak, nekyne ani minut a rozdíl byste nepoznali!
- Italský jablečný koláč z 1 misky: Jen zamíchat jablka spolu s těstem a dát do formy – nejlepší jablečník sezóny !
- Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !
- Kokosové vanilkové rohlíčky: Jsou tak fantastické a lehké, že je budete připravovat v zimě i v létě!