6. Potom každý dvojitý plát rozválejte válečkem na velikost pečicího plechu.
7. Jeden plát položte na vymazaný plech, navrch přidejte trochu oleje a rozložte na něj strouhaný sýr.
8. To samé zopakujte is ostatními třemi dvojitými pláty, na poslední plát nepřidáte sýr.
9. Koláč nakrájejte na kousky, potřete olejem a nechte kynout 40 minut nebo déle.
10. Čím více roste, tím je měkčí.
11. Pečeme při teplotě 200 C do zlatohněda (přibližně 40 minut).
Kam dál?
- Nejlepší recept na moravské koláče jaké jste kdy jedli: Těsto je vláčné a měkoučké jako obláček !
- Něco tak dobrého jste určitě ještě nejedli – palačinky se zelenou cibulkou a natvrdo vařenými vejci
- Chutná polévka, která vám pomůže zhubnout: Nehladovíte a zbavíte se nadbytečných kil !
- Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !