Venušin broskvový dort: Svěží chuť, která vás dostane !

2287
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

5. Sýr dáme do misky, za stálého míchání tenkým proudem přiléváme vychladlé želé. Mícháme, dokud se suroviny nespojí. Když hmota začne tuhnout, vylijeme ji a rozetřeme na sušenky, na tvarohovou hmotu dáme druhou polovinu piškotu, lehce zatlačíme a dáme do chladničky, dokud hmota neztuhne.
6. Broskvový džem dáme do hrnce a přivedeme k varu. Když džem vře, odstavíme z plynu. Nalijte želatinu a míchejte, dokud se nerozpustí. Horkým džemem potřeme vršek koláče. Hotový koláč vložíme na noc do chladničky aby ztuhl.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články