Višňová sklenice s kakaovým korpusem a likérovým krémem

1988
Sdílejte

LIKÉROVÝ KRÉM:
200 g Mascarpone
60 ml vaječný likér
3 PL moučkový cukr
500 ml smetana ke šlehání

Recept pokračuje na další straně

POSTUP
1. Korpus: vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a bílky vyšleháme s polovinou cukru (2 PL) do tuhého sněhu.

2. Žloutky vyšleháme s cukrem, přilijeme olej a teplou vodu a do tekutých surovin prosijeme mouku, kakao, kypřicí prášek a sůl. Vymícháme a do těsta zapracujeme bílkový sníh.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články