Příprava:
1. Těsto: Zvlášť vyšleháme bílku na sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme bílky a mleté ořechy. Vše mícháme, dokud se hmota dobře nespojí. Hmotu vylijeme na plech vystlaný pečícím papírem a pečeme při 180 C. asi 20 minut.
2. Náplň: Pudinky uvaříme s mlékem, vychladíme, přidáme změklé máslo a rozetřeme na kůrku. Smetanu ke šlehání vyšleháme a natřeme. Ozdobíme mletými ořechy nebo strouhanou čokoládou.
Kam dál?
- Vše je připraveno rychle a ve výsledku získáte úžasný, jemný DORT
- Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !
- Úžasné kokosky za pár minut !
- Zebra roláda s jemným krémem – dezert, který budete připravovat každý víkend!