Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !

6925
Sdílejte

Představujeme vám skvělý trik, jak upéct vepřovou krkovičku tak, aby zůstala lahodná a šťavnatá.

Vepřové maso je jedním z oblíbených jídel například na rodinných setkáních.

Potřebujeme:
5 plátků vepřové krkovičky

5-6 velkých stroužků česneku

rostlinný olej

100 ml vody

sůl

mletý pepř

pepř podle chuti

Příloha:

Brambory

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články