Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !

6912
Sdílejte

Bramborová kaše

Salát z čerstvé zeleniny

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Máme-li maso vcelku, nakrájíme si ho nejprve na plátky.

Plátky vepřové masa opečeme 3-4 minuty na horké pánvi.

Pečeme je z obou stran do hněda.

Maso vyjmeme z pánve.

Potom do pánve přidáme olej.
Česnek nakrájíme na malé plátky.

Smažíme je 1-2 minuty.

Přidáme sůl, pepř a vodu.

Vložíme zpět maso.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články