Postup
1. Uvařte čokoládový pudink a oslaďte jej podle chuti. Do hustého pudinku přidejte protein a kakaový prášek.
2. Uvařte i kokosový pudink a vmíchejte do něj proteinový prášek a strouhaný kokos.
3. Lavaš podélně rozložte a na polovinu rozetřete čokoládovou náplň. Druhou polovinu přeložte přes ni. Otevřený okraj otočte směrem k sobě, vršek natřete kokosovou nádivkou a opatrně srolujte. Zabalte do potravinové fólie a nechte chladit alespoň 3 hodiny.
4. Potom odstraňte fólii a roládu polijte rozpuštěnou čokoládou. Posypala jsem ji také kokosovými vločkami.
Dobrou chuť!
Kam dál?
- Studený, tvarohový koláč s jahodami, ideální na léto! MŇÁM !
- Nejchutnější tvarohový koláč, jaký jsem kdy jedla: Čokoládové těsto s ovocem a jemnou tvarohovou náplní !
- Kokosové kostky, které milujeme: Stačí 5 minut a už je prázdný plech!
- Máma mě naučila připravovat tyto křehké tvarohové rolky: Elegantní a velmi chutné!