Postup
1. Uvařte čokoládový pudink a oslaďte jej podle chuti. Do hustého pudinku přidejte protein a kakaový prášek.
2. Uvařte i kokosový pudink a vmíchejte do něj proteinový prášek a strouhaný kokos.
3. Lavaš podélně rozložte a na polovinu rozetřete čokoládovou náplň. Druhou polovinu přeložte přes ni. Otevřený okraj otočte směrem k sobě, vršek natřete kokosovou nádivkou a opatrně srolujte. Zabalte do potravinové fólie a nechte chladit alespoň 3 hodiny.
4. Potom odstraňte fólii a roládu polijte rozpuštěnou čokoládou. Posypala jsem ji také kokosovými vločkami.
Dobrou chuť!
Kam dál?
- Delikátní předkrm pro slavnostní stůl: Každý si tuto vynikající sýrovou rolku hned zamiluje!
- Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !
- Vzala cuketu a naplnila ji špenátem. Hodila to do trouby a za 10 minut servírovala oběd, jaký si nedáte ani v té nejdražší restauraci!
- Velmi jednoduché vrstvené koláčky, s nimiž není téměř žádná práce a chutnají přímo božsky! Stačí vyválet, nakrájet a dát péct







