Postup
1. Uvařte čokoládový pudink a oslaďte jej podle chuti. Do hustého pudinku přidejte protein a kakaový prášek.
2. Uvařte i kokosový pudink a vmíchejte do něj proteinový prášek a strouhaný kokos.
3. Lavaš podélně rozložte a na polovinu rozetřete čokoládovou náplň. Druhou polovinu přeložte přes ni. Otevřený okraj otočte směrem k sobě, vršek natřete kokosovou nádivkou a opatrně srolujte. Zabalte do potravinové fólie a nechte chladit alespoň 3 hodiny.
4. Potom odstraňte fólii a roládu polijte rozpuštěnou čokoládou. Posypala jsem ji také kokosovými vločkami.
Dobrou chuť!
Kam dál?
- Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !
- Bez tohoto by u nás nebyly Vánoce! Neodolatelný domácí likér – BAILEYS – jen ze 4 ingrediencí… musíte jej vyzkoušet !
- Mřížkový jablečný koláč s tvarohem – recept podle mé babičky !
- 3 základní tajemství plněného zelí, které mnohé ženy v domácnosti neznají !