Příprava:
1. Příprava krému: Krém nechá dobře vychladnout a zmrazit. Pudinkové prášky uvaříme s cukrem a mlékem, poté vmícháme strouhaný kokos a také bílou čokoládu. Odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
2. Želatina se namočí do vlažné vody.
3. Smetanu vyšleháme na tuhou pěnu a po malých částech přimícháme k pudinkovému krému.
4. Přidá se i vychladlá rozpuštěná želatina, poté se dobře promíchá a vloží se do chladničky.
5. Příprava těsta: Vejce utřeme s cukrem do pěny, poté přidáme mléko a olej na vaření. Dobře promícháme a poté přidáme mouku, vanilkový cukr, kakao, pudinkový prášek a prášek do pečiva.
6. Vyhnětené těsto rozdělíme na dva plechy na vystlaný plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů 15 minut.
7. Scezené třešně volně vmícháme do 2/3 krému a rozetřeme na spodní plát. Přidáme druhý plát a potřeme zbylou 1/3 krému.
8. Vanilkový cukr smícháme se strouhaným kokosem a nasypeme na krém.
Kam dál?
- Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !
- Boží milosti : Tradiční sladké Velikonoční pečivo. Určitě vám zachutnají hned jak je ochutnáte !
- 3 TOP krémy na zákusky a dorty: Pozvednou vaše dezerty na vyšší úroveň a budou chutnat lépe než z cukrárny!
- Když jim řekla, že bude mrkvová pomazánka, ohrnuli nos. Po jednom ochutnání se nestačili olizovat až za ušima. Takovou lahůdku už dlouho nejedli!