PŘÍPRAVA
1. Připravte si pekáč o rozměrech 25 x 35 cm. Namočte máslové sušenky do mléka a vyložte pečící formu dvěma vrstvami máslových sušenek.
2. Mléko přiveďte k varu a poté vmíchejte cukr, vanilkový cukr a pudinkový prášek. Důkladně promíchejte, aby se nevytvořily hrudky a přiveďte k varu na hustý krém (bude opravdu hustý – místo dřevěné lžíce můžete použít ruční mixér). V mléce rozmíchejte šlehačku v prášku a cukr. Tuto směs a poté i želatinu postupně vmíchejte do pudinku.
3. Dobře promíchejte a teplý pudink rozetřete na sušenky. Hladce rozetřete a nechte vychladnout při pokojové teplotě. Posypte rozdrcenými sušenkami a podle potřeby pokapejte čokoládou.
DOBROU CHUŤ!
Kam dál?
- Neskutečně dobrý domácí vrstvený koláč, při jehož přípravě nepotřebujete váhu. Je hitem tohoto měsíce. Uložte si recept dřív, než zmizí !
- Kokosovo rumová roláda připravená za 10 minut. Nepečená sladká dobrota
- Nepečené MARGOT kuličky, které každý miluje: Jsou hned hotové a mají největší úspěch!
- Nejlepší recept na kynuté těsto, které netřeba mísit: Recept mám od proslulé pekařky, upečete z něj cokoli !