1. Do formy pokládejte vrstvu sušenek (18 kusů). Sušenky potřeme fondánovou směsí.
2. Na karamelovou směs položíme další vrstvu sušenek (18 kusů).
3. Potom připravte krém. Do misky vložte sýr mascarpone, přidejte smetanový sýr a moučkový cukr. Celou směs rozmixujte na hladký a stálý krém.
4. Na piškoty natřeme 2/3 krému z mascarpone a na ně poklademe poslední vrstvu piškotů (18 kusů). Piškoty potřeme zbylým krémem.
5. Vrchní část bohatě posypeme strouhanou čokoládou nebo čokoládovou drobenkou.
6. Hotový koláč je vhodný k podávání, ale já jsem ho dala do chladničky, aby piškoty trochu změkly.
Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Bublinkové langoše BEZ droždí: nenasáknou ani kapku oleje, jsou měkoučké a chutnají fantasticky !
- Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !
- Blesková jablečná pochoutka: Jablka není třeba krájet, jen přepůlit a zabalit do těsta !
- Ledová smršť z 3 přísad: Takovou dobrotu z obyčejného Salka a sušenek jste dávno nejedli !







