1. Do formy pokládejte vrstvu sušenek (18 kusů). Sušenky potřeme fondánovou směsí.
2. Na karamelovou směs položíme další vrstvu sušenek (18 kusů).
3. Potom připravte krém. Do misky vložte sýr mascarpone, přidejte smetanový sýr a moučkový cukr. Celou směs rozmixujte na hladký a stálý krém.
4. Na piškoty natřeme 2/3 krému z mascarpone a na ně poklademe poslední vrstvu piškotů (18 kusů). Piškoty potřeme zbylým krémem.
5. Vrchní část bohatě posypeme strouhanou čokoládou nebo čokoládovou drobenkou.
6. Hotový koláč je vhodný k podávání, ale já jsem ho dala do chladničky, aby piškoty trochu změkly.
Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Nepečené MARGOT kuličky, které každý miluje: Jsou hned hotové a mají největší úspěch!
- Vzala meloun, mango a strčila to do mrazáku. Za 30 minut podávala osvěžující lahodu, jakou už dlouho nikdo neochutnal!
- Univerzální TĚSTO: Ideální na rohlíky, koláče, záviny a jiné sladké dobroty. Recept, který používám nejčastěji !
- Vyhazujete starší chleba? Tak to už nedělejte a připravte si dobrotu z oblíbených surovin







