1. Do formy pokládejte vrstvu sušenek (18 kusů). Sušenky potřeme fondánovou směsí.
2. Na karamelovou směs položíme další vrstvu sušenek (18 kusů).
3. Potom připravte krém. Do misky vložte sýr mascarpone, přidejte smetanový sýr a moučkový cukr. Celou směs rozmixujte na hladký a stálý krém.
4. Na piškoty natřeme 2/3 krému z mascarpone a na ně poklademe poslední vrstvu piškotů (18 kusů). Piškoty potřeme zbylým krémem.
5. Vrchní část bohatě posypeme strouhanou čokoládou nebo čokoládovou drobenkou.
6. Hotový koláč je vhodný k podávání, ale já jsem ho dala do chladničky, aby piškoty trochu změkly.
Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Nebesky chutné KYNUTÉ buchty: Kdo zná toto těsto, NIC JINÉHO už nehledá – jako chmýří i třetí den !
- Zmrzlinová pěna s piškoty: Nejjednodušší a nejchutnější letní koláč, jaký jsme kdy jedli !
- Dokonalý dezert: Božská chuť, které neodoláte a potřebujete jen pár minut !
- Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !