1. Do formy pokládejte vrstvu sušenek (18 kusů). Sušenky potřeme fondánovou směsí.
2. Na karamelovou směs položíme další vrstvu sušenek (18 kusů).
3. Potom připravte krém. Do misky vložte sýr mascarpone, přidejte smetanový sýr a moučkový cukr. Celou směs rozmixujte na hladký a stálý krém.
4. Na piškoty natřeme 2/3 krému z mascarpone a na ně poklademe poslední vrstvu piškotů (18 kusů). Piškoty potřeme zbylým krémem.
5. Vrchní část bohatě posypeme strouhanou čokoládou nebo čokoládovou drobenkou.
6. Hotový koláč je vhodný k podávání, ale já jsem ho dala do chladničky, aby piškoty trochu změkly.
Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Tvarohový koláč na čokoládovém základě: Je to skvělá kombinace čokolády, pomeranče a tvarohu
- Máte doma mléko? Připravte si tento úžasný dezert bez pečení !
- Fantastické cappuccino rohlíčky s čokoládou: Jsou tak úžasné a voňavé, že je určitě nebudete dělat jen na Vánoce !
- Úžasný koláč s jablky a sněhovou pěnou: Neodoláte mu !