Recept pokračuje na další straně
Postup:
1. Těsto: Do mísy mixéru dáme vejce, přidáme cukr a sůl a celé šleháme 15 minut, dokud pěna není tuhá a velmi světlá.
2. Mezitím smíchejte mouku, bramborovou mouku a prášek do pečiva v samostatné misce a prosejte.
3. Když je pěna hotová, odstavte mixér a pomalu přidávejte suché ingredience, přičemž jemně, ale zároveň důkladně míchejte, abyste dosáhli na dno mísy.
4. Hotové těsto vylijeme na plech, jehož dno je vystláno pečícím papírem.
5. Piškot pečeme na druhém stupni odspodu v troubě předehřáté na 160 stupňů C (horní a spodní ohřev, bez horkého vzduchu). Po upečení ihned vyjmeme z trouby a necháme vychladnout.
5. Punč : Všechny ingredience spolu smícháme. Punč lze připravit předem a skladovat v chladničce.
7. Krém: Za občasného míchání převařte jednu sklenici vody, citrónovou šťávu a veškerý cukr. Mezitím smícháme zbylou 1/2 hrníčku vody s pudinky. Když voda s cukrem a citrónem sevře, slijeme rozmixované pudinky a za stálého míchání uvaříme (puding se lehce připálí).