Recept na „citronovník“: Lahodný, osvěžující koláč s výrazným citrónovým nádechem. Lehký, ne příliš sladký !

3096
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

8. Když pudink vře, vypneme oheň, pudink pevně přikryjeme a necháme vychladnout. Měkké máslo pak rozdrobíme a po lžičce přidáme vychladlý pudink. Hotový krém dáme na dříve namočenou piškot, zarovnáme a přikryjeme vrstvou sušenek.
9. Pěna : Želé rozpustíme v 1 šálku horké vody (250 ml) a necháme vychladnout. Potom vychladlý smetanu vyšleháme dotuha. Potom pomalu přiléváme vychladlé želé. Vše krátce promícháme. Když hmota začne mírně tuhnout, poklademe ji na sušenky. Těsto dáme do chladničky na koncentraci.
10. V této době rozpusťte další želé ve dvou polovičních sklenicích horké vody (400 ml). Když želé začne tuhnout, nalijeme ho na vršek koláče. Vložte je do chladničky na několik hodin nebo přes noc.

Kam dál?

Jablečný vichr s čokoládou a zakysanou smetanou: Úžasně šťavnatý koláč z hrnečku – Nejlepší dezert z jablek !

Nakládané zelí dle staročeského receptu z Moravy si musíte ihned uložit: Tenhle recept byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína !

Úžasná cuketová rolka, která je skvělá náhrada klasických jednohubek

Jablka v županu? Nuda! Vyzkoušejte toto ovoce usmažené v lahodném těstíčku. Křehké, voňavé a tak lahodné, že nezbude ani kousek. Připravte si je už za 10 minut!

Manžel připravil své ženě k narozeninám luxusní zákusek. Za pár minut. Takový dezert ještě neochutnala!

Další články