Recept na „citronovník“: Lahodný, osvěžující koláč s výrazným citrónovým nádechem. Lehký, ne příliš sladký !

3082
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

8. Když pudink vře, vypneme oheň, pudink pevně přikryjeme a necháme vychladnout. Měkké máslo pak rozdrobíme a po lžičce přidáme vychladlý pudink. Hotový krém dáme na dříve namočenou piškot, zarovnáme a přikryjeme vrstvou sušenek.
9. Pěna : Želé rozpustíme v 1 šálku horké vody (250 ml) a necháme vychladnout. Potom vychladlý smetanu vyšleháme dotuha. Potom pomalu přiléváme vychladlé želé. Vše krátce promícháme. Když hmota začne mírně tuhnout, poklademe ji na sušenky. Těsto dáme do chladničky na koncentraci.
10. V této době rozpusťte další želé ve dvou polovičních sklenicích horké vody (400 ml). Když želé začne tuhnout, nalijeme ho na vršek koláče. Vložte je do chladničky na několik hodin nebo přes noc.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články