Příprava
1. Tenké plátky filet natřeme kořením a každé obalíme slaninou. Uložíme na olejem vymazaný pekáč a posypeme bobkovými listy, česnekem, rozmarýnem a celerovými listy.
2. Do piva vmícháme 3 lžíce olivového oleje a balzamikový ocet a nalijeme na maso. Pečeme 40-50 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů. Občas maso otočíme, aby se dobře upeklo.
Kam dál?
- Už nebudete kupovat zmrzlinu ani nanuky! Vezměte banány, jogurt a udělejte si tyto neuvěřitelně chutné nanuky!
- Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !
- Vzala jsem jen alobal, na něj plátky slaniny a vytvořila nejchutnější RYCHLÝ předkrm : Slaninové rolky s náplní !
- Vynikající domácí bonbóny ze 3 surovin: Žádná škodlivá barviva, jen čistá přírodní chuť !