Postup:
1. Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáme vodu, olej a nakonec i polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem.
2. Připravené těsto navrstvíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem. Pečeme při teplotě 180 stupňů 20-25 minut.
3. V mléce necháme rozpustit cukr, přidáme pudinkový prášek a uvaříme hustý pudink, který necháme vychladnout. Tvaroh mixérem vyšleháme (můžeme přidat moučkový cukr – podle chuti) a postupně přidáváme po lžících vychladlý pudink.
4. Nádivku navrstvíme na upečený plát těsta. Na tvarohovou náplň naskládáme jahody, které zalijeme připraveným dortovým želé. Želé si připravíme dle návodu na obalu – každé želé je jiné, proto je třeba se přesně řídit pokyny, které uvádí výrobce.
5. Odložíme do chladničky na minimálně 2-3 hodiny a podáváme.
Kam dál?
- Skvělé Balkánské řezy, kterým se těžko odolává !
- Toto nakládané vepřové maso je velmi jednoduché na přípravu. S kupovaným se nedá srovnat
- Výborný pěnový dezert na způsob tiramisu, který zvládnete připravit i o půlnoci: Jednoduchý recept, který patří mezi ty nejoblíbenější !
- Fantastický koláč z listového těsta s pomerančovým krémem: Lahodný dezert, kterému nikdo neodolá!