ZÁZRAČNÉ linecké těsto se kterým se pracuje HNED: Cukroví z něj objednává celá naše ulice !

4557
Sdílejte

Těsto rozeženeme na tloušťku 2-3 mm a vykrajujeme tvary.

Ty ukládáme na plech.

Pozor na to, abychom měli stejný počet, protože koláčky budeme lepit.

Pečeme při teplotě 180 stupňů.

Doba pečení je cca 10 min.
Je důležité sledovat průběžně, kdy začnou kraje chytat narůžovělý nádech.

Tehdy vyberu.

Jsou měkké hned a po natření marmeládou jsou naprosto jemňulinké.

Když vychladnou natíráme džemem.

Doporučuji vybrat si pikantnější džem. višňový nebo rybízový.

A obalíme je v moučkovém cukru.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články