Přidejte do horké vody, pak promíchejte s moukou: Těsto na pirohy a knedlíky ještě nikdy nebylo tak JEMNÉ !

2650
Sdílejte

4 šálky hladké mouky

6 lžic másla

2 šálky dobře teplé vody

špetku soli

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Jak připravit sametové máslové těsto na pirohy?

Mouku na těsto prosejeme přes sítko.

Přidáme do ní špetku soli.

Smícháme suché přísady a v hrnci zahřejeme vodu, do které pak přidáme máslo.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články