VÁNOČNÍ PEČENÍ: Výborné vanilkové rohlíčky, které nesmí chybět v žádné domácnosti !

3518
Sdílejte

Pracovní postup:
1. Polovinu mandlí zalijeme vroucí vodou a necháme je chvíli namočené. Přemneme je mezi prsty a zbavíme slupky.
2. Potom nameleme oloupané mandle i ty se slupkou na jemno.
3. Do mísy prosejeme mouku, přidáme pomleté ​​mandle, 15 g fruktózy, nastrouhanou citrónovou kůru, žloutek a máslo. Zpracujeme těsto a uložíme ho do chladničky na 1 hodinu odležet.
4. Z těsta vyválíme tenké válečky, ze kterých odkrajujeme kousky a tvarujeme rohlíčky. Rozložíme je na plech s pečícím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 170°C asi 10 minut.
5. Fruktózu na obalení rozmixujeme na jemno a promícháme ji s dření z poloviny vanilkového lusku.
6. Upečené rohlíčky necháme mírně vychladnout a poté je obalíme v ochucené fruktóze.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články