Tvarohový koláč s lahodnou, krémovou chutí…

10948
Sdílejte

Postup:
1. Vejce rozšleháme metličkou, pudink smícháme s mlékem.
2. V poměrně velkém hrnci rozpusťte máslo na mírném ohni, přidejte cukr a vanilkový cukr, míchejte, dokud se nerozpustí. Přidejte tvaroh a míchejte, dokud není vše homogenní (stále zahřívejte na mírném ohni).
3. Zalijeme rozmíchanými vajíčky a pudinkem s mlékem a poté vaříme 10-15 minut na mírném ohni za stálého míchání, dokud hmota zřetelně nezhoustne a nezíská sametovou konzistenci.
4. Na spodek pekáče poklademe vrstvu sušenek a poklademe na ně polovinu horké tvarohové hmoty.
5. Přikryjeme vrstvou kořeněných sušenek a vysteleme druhou částí tvarohové hmoty.
6. Přikryjeme další vrstvou sušenek.
7. Poleva: Ve vodní lázni rozpusťte mléčnou a bílou čokoládu v samostatných miskách, přidejte asi 2-3 polévkové lžíce mléka, abyste získali hustou, ale zcela tekutou konzistenci.
8. Počkejte, až čokoláda mírně vychladne a poté nalijte na koláč, přičemž pomocí párátka vytvořte vzory.
Dobrou chuť!❤️😋

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články