Obložené chlebíčky a jednohubky jsou naše národní specialita.Jednohubky jsou hit. Připravují se snad ke každé oslavě. Vytvářejí se v podobě rafinovaných pomazánek všech možných barev, kterými se potírá chléb, bageta, veka, rohlík, celozrnné pečivo, sušenky, košíčky, ale i zelenina. Fantazii se v tomto případě meze nekladou.
Kam dál?
- Jogurtové placky se sýrem PEČENÉ V TROUBĚ: Vynikající náhrada za obyčejný chléb!
 - Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!
 - Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept ze zelí, lepší jak bramboráky ! Stačí 1 hlávka zelí, 3 vejce a uzené maso
 - Bezlepkové kuličky z mletého masa s rajčatovou omáčkou: Výborný oběd pro všechny !
 
            







