Příprava:
- Příprava krému: Pudinkové prášky uvaříme s cukrem a mlékem, poté vmícháme strouhaný kokos a také bílou čokoládu. Odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
- Želatina se namočí do vlažné vody.
- Smetanu vyšleháme na tuhou pěnu a po malých částech přimícháme k pudinkovému krému.
- Přidá se i vychladlá rozpuštěná želatina, poté se dobře promíchá a vloží se do chladničky.
- Příprava těsta: Vejce utřeme s cukrem do pěny, poté přidáme mléko a olej na vaření. Dobře promícháme a poté přidáme mouku, vanilkový cukr, kakao, pudinkový prášek a prášek do pečiva.
- Vyhnětené těsto rozdělíme na dva plechy na vystlaný plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů 15 minut.
- Scezené třešně volně vmícháme do 2/3 krému a rozetřeme na spodní plát. Přidáme druhý plát a potřeme zbylou 1/3 krému.
- Vanilkový cukr smícháme se strouhaným kokosem a nasypeme na krém.
Sdílejte tento úžasný recept i se svými přáteli :). Děkujeme!
Další články