Jsou lepší než bramborové placky! Toto musíte vyzkoušet!

12881
Sdílejte
POSTUP:
  • 1. Ze zelí lehce vymačkáme vodu a nakrájíme na drobno. Do mísy dáme maso, nadrobno nakrájenou cibuli, pepř, česnek a zelí. Důkladně to promícháme a spojíme.
  • 2.K masové směsi přidáme mouku, prášek a zbytek surovin. Vše promícháme, dochutíme tak, aby vzniklo hustší, roztíratelné těsto. Mělo by vypadat zhruba jako na bramboráky.
  • 3.Připravíme si větší plech a vyložíme si ho pečícím papírem. Těsto rozetřeme a můžeme posypat kostkami slaniny (to ale záleží na Vás).
  • 4.Dáme do vyhřáté trouby a pečeme při 180 st. do zlatavé barvy.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂 Sdílejte recept is ostatními.

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články