Osvěžující zákusek Lambada, který si zamilujete!

11910
Sdílejte

Postup
Korpus si uděláme jak zvykneme. Já když dělám v kuchyňském robotu, tak bílky neodděluji. Vyšlehám vejce s cukrem do světlé pěny, postupně přidám vodu a olej. Do pěny vmíchám mouku, kypřicí prášek a nastrouhanou citrónovou kůru. Těsto vylijeme na vymazaný, moukou vysypaný plech (33×22 cm). Pečeme na 180 °C asi 20 minut, záleží jak peče trouba. Když je korpus upečený, sundáme z něj dolů „kůrku“, aby se neoddělovala první nádivka.
Z Fanty si trochu odebereme a rozmícháme v ní pudink. Ostatní Fantu s cukrem necháme vařit a přidáme rozmíchaný pudink. Uvaříme a horké vylijeme na korpus. Rozetřeme a hned poklademe na vrch sušenky, které trochu namočíme do vody s cukrem nebo můžeme i do džusu.
Když jsme pokladli sušenky, necháme vychladnout asi 30 minut a poté dáme na 2 hodiny do chladničky.
Uvaříme si druhou nádivku. Z mléka si odebereme trochu a rozmícháme v něm kukuřičný škrob. Ostatní mléko dáme sevřít s cukrem, přilijeme rozmíchaný škrob a uvaříme hustou kaši. Necháme vychladnout a poté přimícháme máslo.
Když se vychladila první nádivka se sušenkami, můžeme rozetřít druhou nádivku. Necháme vychladnout do druhého dne.
Héru rozpustíme a dáme do ní polámanou čokoládu. Dohladka rozmícháme aby nebyla horká a polijeme zákusek. Dáme do chladničky ztuhnout.

Kam dál?

Když se vrátil z práce, čekalo ho úžasné osvěžení. Připravila mu takovou limonádu, která okamžitě zahnala únavu i hrozící úpal!

Ledová smršť z 3 přísad: Takovou dobrotu z obyčejného Salka a sušenek jste dávno nejedli !

Domácí nudle, které připravíte za 15 minut. Neskutečně lahodná vložka do všech polévek, díky které je vaše děti začnou milovat!

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Vsadila na osvědčenou klasiku a vyhrála. Za 10 minut připravila luxusní pomazánku z domácích vajec a stala se královnou hostitelek!

Další články