Broskvový koláč s příchutí šampaňského: Jedinečný recept!

2210
Sdílejte
Krém:
  • 6 kusů polovin broskví
  • 6 čajových lžiček želatiny (30 g)
  • 300 g přírodního řeckého jogurtu
  • 5 polévkových lžic cukru (50 g)
  • vanilkový cukr
  • 300 ml šumivého vína
  • 500 g smetany 30%
Želé:
  • 1 broskvové želé
  • 2 sklenice vroucí vody
  • 2 plechovky nakrájených broskví (mínus 6 rozmixovaných na začátku)

Postup si můžete prohlédnout v přiloženém videu:

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články