Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!

25197
Sdílejte

*Z uvedeného množství surovin získáte 4 0,5l sklenice.

ZPŮSOB PŘÍPRAVY:

1. Poté, co byly okurky alespoň hodinu ve studené vodě, nakrájejte je na plátky silné asi 4 mm. Vložte plátky do velké mísy.

Pokračování na další straně

2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky koleček. Umístěte ji na okurky.

3. Přidejte prolisovaný česnek, sůl, cukr a ocet. Dobře promícháme a salát dáme na 6 hodin marinovat do lednice. Nezapomeňte ji pravidelně promíchávat.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články