Díky TÉTO jedné přísadě budete mít nejdokonalejší těsto na LANGOŠE

3304
Sdílejte

Langoš, je-li připraven správně, je kulinářský poklad, který zahalí váš čich i chuťové pohárky do jedinečné letní vůně a nadýchané textury. Jak připravit nejlepší langoše doma? Tajemství dokonalého těsta spočívá v jedné ingredienci, kterou byste do něj měli přidat, když chcete vykouzlit tuto dokonalou smaženou pochoutku.

Mnoho gurmánů nostalgicky vzpomíná na chuť langošů z dětských výletů, koupališť a návštěv trhů. Ať už preferujete langoš vydatně potřený česnekem a zakysanou smetanou nebo volíte klasiku se sýrem a kečupem, základem každého skvělého langoše je kvalitní těsto. Tomu by při přípravě měla být věnována veškerá péče.

Kombinace vody, droždí, soli a mouky vytváří základ pro ten správně vzdušný, ale zároveň po okrajích příjemně hutný langoš. Existuje však jedna ingredience, která vám pomůže připravit ty úplně nejlepší langoše i doma.

Recept na nejlepší langoše: Přidejte do těsta smetanu

 

Ingredience:

  • 1 kg kvalitní polohrubé mouky
  • 1/2 l mléka
  • 250 ml zakysané smetany
  • 5 dkg droždí
  • špetka cukru
  • 1 lžička sody bikarbony
  • sůl
  • olej na smažení
  • další přísady na podávání podle vaší chuti (česnek, zakysaná smetana, tatarská omáčka, kečup, nastrouhaný sýr)

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články