Díky TÉTO jedné přísadě budete mít nejdokonalejší těsto na LANGOŠE

3314
Sdílejte

Pokračování na další straně

Postup:

1.Ve větší misce smíchejte teplé mléko a cukr. Přidejte droždí a nechte postát asi 5-10 minut, dokud nevznikne kvásek s pěnou na hladině.
2. Do druhé misky si dejte mouku, malou lžičku sody a sůl. Pomalu přidejte mléko smíchané se smetanou a kvásek. Dobře promíchejte, až se všechny ingredience spojí a vytvoří hladké těsto. Pokud je těsto příliš lepkavé, přidejte více mouky.
3. Těsto nechte odpočívat pod utěrkou asi hodinu na teplém místě, než zdvojnásobí svůj objem.
4. Po vykynutí těsto přehněte rukou a rozdělte na menší kousky. Na prkénku s trochou mouky rozválejte každý kousek na hrubší plát.
5. Na pánvi zahřejte olej. Langoše opatrně položte do horkého oleje a osmahněte z obou stran, dokud nebudou zlatavé a nafouknuté. Každý langoš nechte na kuchyňské papírové utěrce okapat od přebytečného oleje.

Pokračování na další straně

Kam dál?

7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

9 receptů na nejlepší pomazánky ze školky, přímo od paní kuchařky: Rodiče, toto v těchto dnech vyvážíte zlatem !

Moje italská tchyně mi odhalila tajemství úžasného Tiramisu. Klíčem je tento trik! Určitě si tento skvělý recept uložte, než zmizí!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Nejzdravější snídaně – rychlé ovesné kaše bez vaření: Vyčistí tlusté střevo, sníží cholesterol a nastartují hubnutí !

Další články